Welkom bij Holtkamper

Showroom

Showroom

Alle Holtkamper modellen zijn te bewonderen in onze showroom in Emmen en in onze showroom in Utrecht. Daar kun je op je gemak de verschillende tenttrailers bekijken en met elkaar vergelijken. Onze verkoopadviseurs geven je graag advies over welk model tenttrailer het beste bij je past. 

De showroom in Emmen is uitsluitend op afspraak geopend. Bel 0591-668966 of maak hier een afspraak. Om de showroom in Utrecht te bezoeken hoef je geen afspraak te maken. Zie hieronder de openingstijden. 

Showroom Utrecht
Dinsdag - vrijdag: 8.30 - 17.30 uur
Zaterdag:               8.30 - 17.00 uur

 
Configurator

Configurator

Stel nu snel en eenvoudig jouw ideale Holtkamper samen! Maak een keuze uit de beschikbare modellen en kies de gewenste opties en accessoires. Tijdens het configureren zie je meteen de prijs, die zich aanpast terwijl jij aan het samenstellen bent. Laat de vakantievoorpret maar beginnen!

Holtkamper Configurator


 

Tips voor de winterstalling

Tips voor de winterstalling

Het is bijna weer zover, de Holtkamper mag de stalling in. Hoe bereid je jouw tenttrailer voor op een winter in de stalling?
Wij geven je graag een paar tips. 

Wanneer je nog reparaties uit wilt laten voeren, doe dit dan voordat je de Holtkamper naar de stalling brengt, zo hoef je in het voorjaar (wanneer het vaak erg druk is in de service) niet te wachten op de reparatie. Het aanmelden voor service en onderhoud kun je hierdoen. Wacht niet te lang met aanmelden, want de agenda van de service loopt vaak snel vol.

Voor mij telt maar één ding, en dat is dat de nieuwe leden van onze Holtkamper-familie met een blij gevoel het terrein afrijden. Immers, zij zijn onze beste ambassadeurs!

Jannette van Regteren, Sales

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte