Welkom bij Holtkamper

Terugroepactie Dometic kooktoestellen Holtkamper 2020 en 2021

Terugroepactie Dometic kooktoestellen Holtkamper 2020 en 2021

Onlangs zijn wij door onze toeleveringspartner Dometic geïnformeerd dat er een terugroepactie zit op het Dometic kooktoestel type PI 9003 (SKU 9600037317) dat wij gedurende 2020 en 2021 hebben toegepast op de volgende Holtkamper modellen (met keuken):

- Cocoon MTT
- Aero MTT
- Kyte

Bezitters van deze typen Holtkamper uitgevoerd met een dergelijk Dometic kooktoestel worden verzocht te checken (aan de hand van het productlabel) of het kooktoestel geproduceerd is in de periode december 2020 tot en met juni 2021. Indien dit het geval is dient u de gastoevoer per direct af te sluiten en het gascomfort tot nader order niet meer te gebruiken. Ons serviceteam zal zich met u in verbinding stellen voor de verdere afwikkeling/controle (wellicht is dit al gebeurd). Mede namens Dometic excuseren wij ons voor het ongemak en danken u voor uw begrip. 

Vacatures

Vacatures

Voor Tent Trailer Center Conceptstore Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een 

Allround Verkoopmedewerker
m/v 8-16 uur

Bekijk hier de vacature

 

Allround Servicemedewerker
m/v 28-40 uur

Bekijk hier de vacature

 

Showroom op afspraak geopend

Showroom op afspraak geopend

Vanwege de grote interesse naar tenttrailers blijven wij voorlopig nog op afspraak geopend. Op deze manier kunnen wij namelijk iedereen de beste service en aandacht geven en waarborgen we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. Bel 0591-668966 voor het maken van een afspraak. Dit hoeft uiteraard niet meer minimaal 4 uur van tevoren, maar kan ook prima als je al onderweg bent naar onze showroom. 

 

Showroom Emmen uitsluitend op afspraak geopend

Vanwege onderbezetting door ziekte is onze showroom in Emmen tijdelijk uitsluitend op afspraak geopend. De vestiging in Utrecht is geopend volgens de reguliere openingstijden. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om je te adviseren bij je aankoop. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om inspiratie op te doen of om gewoon even rustig rond te kijken.
 

Service & Onderhoud
Wil je een afspraak maken voor onderhoud aan je tenttrailer? Klik dan hier

 

Voor mij telt maar één ding, en dat is dat de nieuwe leden van onze Holtkamper-familie met een blij gevoel het terrein afrijden. Immers, zij zijn onze beste ambassadeurs!

Mieke Hoefnagel, Sales

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte