Welkom bij Holtkamper

Vacature

Vacature

Voor Tent Trailer Center Conceptstore Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een 

Allround Verkoopmedewerker
m/v 8-16 uur


Heb jij sales inzicht en ook affiniteit met kamperen? Dan maken wij graag kennis met je!

Bekijk hier de vacature

Showroom op afspraak geopend

Showroom op afspraak geopend

Vanwege de grote interesse naar tenttrailers blijven wij voorlopig nog op afspraak geopend. Op deze manier kunnen wij namelijk iedereen de beste service en aandacht geven en waarborgen we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. Bel 0591-668966 voor het maken van een afspraak. Dit hoeft uiteraard niet meer minimaal 4 uur van tevoren, maar kan ook prima als je al onderweg bent naar onze showroom. 

 

Showroom Emmen tijdelijk gesloten

Vanwege onderbezetting door ziekte is onze showroom in Emmen tijdelijk gesloten. We verwijzen je daarom graag door naar onze vestiging in Utrecht. Daar staan onze verkoopspecialisten met veel enthousiasme klaar om je te adviseren bij je aankoop. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om inspiratie op te doen of om gewoon even rustig rond te kijken.
 

Service & Onderhoud
Wil je een afspraak maken voor onderhoud aan je tenttrailer? Klik dan hier

 

Kwaliteit vouwwagens

Kwaliteit vouwwagens

Al 90 jaar aan de top met de allerhoogste kwaliteit en de snelste systemen.

Kwaliteit is zichtbaar, kwaliteit is meetbaar.

Goed-beter-best.

Bij het ontwikkelen van de Holtkamper vouwwagens kiezen we altijd voor de meest uitdagende constructie en het meest duurzame materiaal. Zo staan we in binnen- en buitenland bekend en ook aan de uitstraling en levensduur van onze vouwwagens is dit gemakkelijk af te lezen.

Voor mij telt maar één ding, en dat is dat de nieuwe leden van onze Holtkamper-familie met een blij gevoel het terrein afrijden. Immers, zij zijn onze beste ambassadeurs!

Mieke Hoefnagel, Sales

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte