Zondagse zomerverhalen

Deze keer maken we kennis met Johan & Wilma Alderden en met Martin en Netty Madern die elkaar 10 jaar geleden leerden kennen op een camping in Toscane. Inmiddels hebben de stellen een hechte vriendschap opgebouwd en hebben dat in 2019 bekroond met - allebei - een nieuwe Aero.  Ruim 10 jaar later gaan ze nog ieder jaar met elkaar op kampeervakantie. 

Johan en Wilma Alderden zijn al 25 jaar in het bezit van een Holtkamper vouwwagen. Hun eerste Holtkamper was de Utopia tent. Echter na een aantal jaren werd de Utopia tent ingeruild voor een Astro waar de familie ruim 13 jaar mee gekampeerd heeft. In 2019 vond zowel Johan als Wilma het tijd worden voor een modernere tenttrailer, die nóg eenvoudiger en gebruiksvriendelijker op te zetten is. Martin en Netty Madern waren nieuwsgierig naar de Holtkamper tenttrailers en besloten om samen met hun vakantievrienden de showroom in Utrecht te bezoeken. De familie Alderden kwam voor de Nano, maar verliet de showroom met een Aero net als Martin en Netty. De reden daarvan? Beide families gaven aan dat ze graag buiten leven, “de Aero beschikt over een grotere luifel waar je heerlijk onder kunt luifelen”.

Beide families bestempelen zich als ‘luxe kampeerders’. Het Wind®Force systeem, Membrane Airco tentsysteem en de luxe Masterclass kitchen zijn dan ook verrijkingen op het gebied van luxe kamperen. Het grootste pluspunt aan de Aero is volgens beide families het Wind®Force systeem. Dankzij luchtdruk wordt de tenttrailer - met één druk op de knop - automatisch uitgevouwen en óók weer ingevouwen. “Onze Aero staat binnen no-time op zijn plaats, uitgevouwen en al!”, aldus Martin Madern.

De familie Alderden en Madern zijn ieder jaar samen te vinden op natuurkampeerterreinen van het Staatsbosbeheer, genaamd ´Logeren bij de Boswachter´. De eerste bestemming van deze vakantie was in Friesland, op het Natuurkampeerterrein De Pomp bij het Lauwersmeer. “De gezelligheid met elkaar, de prachtige omgeving en het heerlijke weer hebben gezorgd voor een onvergetelijke vakantie met elkaar”, aldus de families.  Toch eindigde de vakantie niet in Friesland. Inmiddels zitten Johan & Wilma en Martin & Netty in de zuidelijkste provincie van ons land, Limburg. Wederom logeert het gezelschap bij de boswachter. Ditmaal op natuurkampeerterrein De Cokse Heide, dat gelegen is in het Nationaal park De Maasduinen. Natuurkampeerterrein de Cokse Heide heeft door de hogere ligging geen last gehad van het hoogwater, het terrein is gewoon geopend.

Op het kampeerveld staan vele kampeerders die net als de families in het bezit zijn van een Holtkamper vouwwagen. Zo staat er onder andere een Flyer en een Cocoon. Toen de families arriveerden op hun kampeerplek kwam er al vrij gauw een enthousiaste Holtkampeerder langs. Hij was erg geïnteresseerd in de Holtkamper Aero van beide families. Terwijl de tenttrailers werden uitgevouwen, klapte de geïnteresseerde zijn stoeltje uit om toe te kijken. Van beide families kreeg hij een korte instructie en ervaarde het opzetgemak van de Holtkamper Aero. Mocht deze meneer dit artikel lezen; u bent van harte welkom in onze showroom!

Volgende week maken we kennis met de trotse Holtkamper-bezitters Richard en Miranda ter Smitten en hun 18-jarige zoon. De familie is sinds kort in het bezit van één van onze oudste modellen, de Flyer. Zelf hebben zij de Flyer wat opgepimpt en hebben daar inmiddels al heel wat mee gekampeerd in Nederland.

Klik hier voor de Holtkamper Aero

 

Blog 2 Fam Alderden en Madern

V.l.n.r. Martin & Netty Madern en Wilma & Johan Alderden. (Foto: Martin Madern)

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte