Zondagse zomerverhalen 

In de nieuwe rubriek ´Zondagse Zomerverhalen´ maken we iedere zondag kennis met verschillende Holtkampeerders. Deze keer maken we kennis met Hidde en Irene Kriele én hond Saar.

Hidde en Irene zijn al jaren fan van Holtkamper. In het verleden kwamen zij regelmatig Holtkamper vouwwagens tegen op hun vakanties in zowel binnen- als buitenland. Het fraaie tentdesign en de grote luifel sprak hen enorm aan. De familie Kriele vond het tijd worden voor een eigen Holtkamper tenttrailer, dus gingen ze eens kijken in de showrooms in Emmen en Utrecht. “Op beide locaties zijn we keurig netjes te woord gestaan en kregen we uitgebreid advies”, aldus Irene.

Hidde zijn ogen vielen al vrij snel op de Nano, Irene wilde daarentegen graag eerst nog verder kijken naar de andere modellen. In eerste instantie kwam de Nano namelijk wat klein over op Irene. Maar al snel bleek dat de Nano groter is dan ze dacht en over meer dan genoeg ruimte beschikt voor 2 personen: klein van buiten, groot van binnen. Met de voortent wordt er extra ruimte gecreëerd, waardoor er voldoende leefruimte ontstaat. De Nano is ook hondvriendelijk. De binnenruimte beschikt namelijk over een deur die volledig in te ritsen is. Sinds april dit jaar zijn Irene en Hidde in het bezit van hun Nano.

Tijdens de eerste vakantie met hun Holtkamper ondervonden ze dat de Nano inderdaad erg eenvoudig én snel op te zetten is. Naast het fraaie tentdesign is het opzetgemak het grootste pluspunt volgens de familie Kriele.

Inmiddels hebben Irene en Hidde al tweemaal gekampeerd met hun Holtkamper Nano. Beide keren stonden ze in Drenthe, op camping De Olde Bargen in Dwingeloo en camping De Hoge Bomen in Eeserveen. Tijdens hun eerste kampeervakantie in Dwingeloo was het overdag aangenaam weer, maar in de nacht koelde het toch nog behoorlijk af. Toch had de familie Kriele het dankzij het comfortabele bed en het Membrane Airco Tentsysteem (MATS) steeds aangenaam warm. Tijdens de andere vakantie in Eeserveen kwam het systeem ook goed van pas bij het warmere zomerweer. Voor zowel ventilatie als isolatie is MATS echt een perfecte uitkomst.

Volgende week maken wij kennis met de families Alderden en Madern die elkaar 10 jaar geleden leerden kennen op de camping. De vriendschap werd in november 2019 bekroond met - allebei - een nieuwe Aero.

Klik hier voor de Holtkamper Nano

Hidde en Irene

Irene Kriele en haar hond Saar op de camping in Eeserveen (Drenthe) met de Holtkamper Nano. (Foto: Hidde Kriele)

 

 

 

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte