Zondagse zomerverhalen

In dit 4e en tevens laatste zomerverhaal maken we kennis met Jacco Boes, Denise Oost en hun twee zoons Lenn en Flynn die met een Cocoon Aero naar Italië afreisden.

Bij verschillende producties van onze tenttrailers heeft Jacco een bijdrage geleverd. Hij heeft hierdoor de hele productiefase van dichtbij mee mogen maken. Daardoor is hij erg geïnteresseerd geraakt in de Holtkamper vouwwagens. Om te kijken of een Holtkamper vouwwagen wat voor hen is ging de familie vorig zomer met een Holtkamper Kyte op vakantie. “Tijdens deze vakantie hadden wij helaas slecht weer… Gelukkig hadden wij de Kyte mee die over genoeg binnenruimte beschikt”, aldus Jacco. Door de harde windvlagen maakte Denise zich zorgen over de vouwwagen en haar luifel. Maar het tegendeel bewees dat de vouwwagen beschikt over een stormvaste tent, zoals beloofd werd.

Het Pack-N-Go systeem is één van de grootste pluspunten volgens Jacco en Denise. Op (kampeer)vakantie gaan met kinderen betekent: veel spullen meenemen. Tijdens het interview gaf zowel Jacco als Denise aan dat de Holtkamper Kyte over genoeg bagageruimte beschikt. De Kyte beschikt over het Pack-N-Go systeem, hierdoor krijgt u toegang tot de bagageruimte zonder de tent uit te hoeven vouwen. Volgens Jacco en Denise is dit dan ook een geweldige uitvinding! Het bed met koudschuim matras behoort ook tot de pluspunten van de Kyte. “Het leek even alsof wij thuis in onze comfortabele boxspring lagen”, aldus Denise. De luxe keuken van de Kyte scoort ook punten bij beide.

Deze vakantie reisde de familie samen met een Holtkamper Cocoon Aero af naar Italië. 3 weken lang verbleef het gezin op de camping Tahiti Village aan de Adriatische Kust. Op de camping was er genoeg vertier voor de kinderen. Er waren voldoende zwembaden en er was een leuk animatieteam aanwezig. Het strand kon bereikt worden met een speciale trein voor campinggasten. Ook heeft de familie de prachtige stad Venetië bezocht.

Waar de familie vorig jaar nog kampte met kou en regenbuien, kregen zij dit jaar te maken met zon en tropische temperaturen. “Zo was het op een dag maar liefst 35 graden!” Ondanks het warme weer bleef het aangenaam in onze vouwwagen, aldus Jacco en Denise.

Voor gezinnen zijn zowel de Kyte als Cocoon Aero zeer geschikt, volgens Jacco en Denise. De kinderen van Jacco en Denise sliepen beide in een eigen slaapcabine. Hierdoor kon er voldoende geleefd worden in de binnenruimte terwijl de kinderen sliepen. Én zoals eerder aangegeven beschikken de vouwwagens over voldoende bagageruimte, ideaal voor gezinnen dus!

 

Klik hier voor de Holtkamper Kyte

 

Blog 4 foto 2

De Cocoon Aero op camping Tahiti Village in Italië. (Foto: Jacco Boes)

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte