Zondagse zomerverhalen

Deze keer maken we kennis met Richard en Miranda ter Smitten, die trotse eigenaren zijn van een Holtkamper Flyer die zij hebben gepimpt. In deze zelfgeschreven blog delen Richard en Miranda hun kampeerervaringen met ons.

 

Hallo lieve Holtkamper fans,

Wij zijn Richard (52) en Miranda (47) ter Smitten. Wij kamperen al jaren samen met onze kinderen in zowel het binnen- als buitenland.

Na een zoektocht van een paar maanden werden we opslag verliefd op de Holtkamper Flyer, maar helaas paste deze mooie vouwwagen niet binnen ons budget. Gelukkig kwam onze dochter een advertentie van een oudere Flyer tegen die enigszins gepimpt moest worden, met Pinterest als ideeën bron moest dat zeker wel lukken, dachten wij. Wat een heerlijke klus! Nieuwe kussens, poetsen en opnieuw inrichten. De oude Flyer heeft een nieuw leven gekregen!

De avond voor vertrek gaan we gezamenlijk een hapje eten, vroeg naar bed en moeders slooft zich in de keuken uit voor het meest uitgebreide ontbijt van het jaar voor onderweg. Deze traditie hebben we al jaren, maar vorig jaar en dit jaar is onze eindbestemming te dichtbij voor een nachtelijke rit met ontbijt. 

De eerste keer op vakantie met onze Flyer, voorbereid met een portie geduld en afspraken dat we elkaar niet in de haren zouden vliegen, reden we camping Lierderholt in Beekbergen op. Brrrrrr, wat was het koud!  Koude vingers met het openen van de klep, maar tot onze verbazing stond de Flyer echt zo snel als alle folders en filmpjes ons beloofden. In alle jaren dat we kamperen hebben we nog nooit zo snel met een biertje en een wijntje in de tent gezeten. Helaas was het buiten te koud, maar we zaten heerlijk warm in onze Flyer. Afgelopen maanden hebben we nog vaker gekampeerd en hebben we prachtige plekken bezocht, de meeste met water zodat ons bootje ook mee kan.

Als jullie dit lezen zijn we al een paar dagen in Friesland en hebben we hopelijk mooi weer, maar ook bij regen en wind heeft onze Flyer ons al veel plezier bezorgd. Bij regen zitten we heerlijk droog in onze vouwwagen en bij wind blijft onze stormvaste Flyer staan. Wij zijn verliefd op onze Holtkamper vouwwagen en gaan daarmee nog veel genieten. Aangezien foto’s nog meer zeggen dan woorden, sluiten we graag wat foto’s bij. De campings houden we graag geheim….stel je voor het wordt te druk op deze plekken, haha!

Veel kampeer plezier allemaal!

In het 4e en tevens laatste zomerverhaal maken we kennis met Jacco Boes, Denise Oost en hun 2 zoons Lenn en Flynn die een Cocoon Aero te leen hebben. Hun verhaal met kampeerervaringen lees je volgende week in het laatste zomerverhaal.

Blog 3

(Foto's: Miranda ter Smitten)

 

 

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte