Zondagse zomerverhalen 2021

In de nieuwe rubriek ´Zondagse zomerverhalen´ maakten we 4 weken lang iedere zondag kennis met verschillende Holtkampeerders. De  zomerverhalen verschillen erg van elkaar en gaan over gave kampeerplekken en ervaringen met een Holtkamper tenttrailer. Nieuwsgierig geworden? Je vindt de zomerverhalen hieronder. 

 

Blog 1: Hidde en Irene Kriele met hun Holtkamper Nano

In deze eerste blog maken we kennis met Hidde en Irene Kriele én hond Saar. Hidde en Irene zijn al jaren fan van Holtkamper en zijn sinds april in het bezit van hun Holtkamper Nano. 

 

Blog 2: Familie Alderden en Madern die hun vriendschap hebben bekroond met - allebei - een nieuwe Aero

Deze keer maken we kennis met Johan & Wilma Alderden en met Martin en Netty Madern die elkaar 10 jaar geleden leerden kennen op een camping in Toscane. Inmiddels hebben de stellen een hechte vriendschap opgebouwd en hebben dat in 2019 bekroond met - allebei - een nieuwe Aero.  Ruim 10 jaar later gaan ze nog ieder jaar met elkaar op kampeervakantie. 

 

Blog 3: Trotse eigenaren van een gepimpte Holtkamper Flyer 

Richard en Miranda ter Smitten zijn de trotse eigenaren van een Holtkamper Flyer die zij onlangs hebben gepimpt. In hun zelfgeschreven blog vertellen ze met veel trots over hun Flyer en delen zij enkele kampeerervaringen met ons. 

 

Blog 4: Kamperen met kinderen  

In dit 4e en tevens laatste zomerverhaal maken we kennis met Jacco Boes, Denise Oost en hun twee zoons Lenn en Flynn. Vorig jaar kampeerde het gezin in Nederland met een Holtkamper Kyte. Dit jaar reist het gezelschap af naar het zonnige Italië met een Cocoon Aero. Volgens Jacco en Denise zijn de Holtkamper vouwwagens zeer zeker geschikt voor gezinnen. In dit laatste zomerverhaal vertellen zij uitgebreid over hun kampeerervaringen met kinderen.

 

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte