En toen hadden we er twee...

Jeroen en Marieke

En toen hadden we er twee...

De afgelopen jaren zijn we al meerdere malen mee geweest met het “klapweekend” van de Nederlandse Vouwwagenclub die ook zijn eigen chatforum heeft. Met veel gelijkgestemden en een keur aan fabricaten en types van vouwwagens en collega forumleden een lekker lang Hemelvaartweekend vouwwagenkamperen. Een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan! 

Holtkamperen
Foto: Jeroen en Marieke 

Tijdens een  eerder “klapweekend” werd bij Jeroen het zaadje geplant voor de Holtkamper Kyte. Meerdere Kyte’s waren aanwezig, een stoere uitstraling en mooi vormgegeven wagen volgens Jeroen. De Kyte-ervaringen van andere forumleden werden onder het genot van een heerlijk kampeerzonnetje met een hapje en drankje uitgewisseld.

Voor Jeroen was het zeker, de volgende vouwwagen wordt een Holtkamper Kyte. 

Ook in 2019 waren we weer van de partij bij het “klapweekend”. We vertrokken met onze Spacer richting Zeewolde, inmiddels al een vertrouwde plek voor ons. Dit jaar waren we extra opgewonden want voor dit weekend stond ook een bezichtiging met een mogelijke aankoop van een Holtkamper Kyte op het programma. Jeroen wilde al een paar jaartjes een Kyte en ook Marieke was nu eindelijk overstag, dus er mocht bezichtigd worden. Onze zoon vond het ook reuze spannend.

Tijdens dit klapweekend stonden Jacquelina en Filip naast Jeroen en Marieke met hun Holtkamper Flyer. Vanaf de éérste minuut klikte het wederzijds. De hobby van Jacquelina en Filip is namelijk het opkopen van Flyers, het opknappen en pimpen ervan en van meerdere Flyers weer een nieuwe maken. Voor de verkoop, om lekker met de hobby bezig te zijn, maar ook voor hunzelf. Ze hebben er meerdere in bezit waar ze geen afstand van kunnen doen!  

Holtkamperen
Foto: Jeroen en Marieke 

Met gouden tips van Filip en Jacquelina gingen we dan ook samen met onze zoon Dorus op pad richting Noord-Holland. Deze tips hebben we graag toegepast, die vrijdagmiddag werd de aankoop van de Kyte rondgemaakt en keerden we met de Kyte achter de auto terug naar Zeewolde, naar het “klapweekend”. Daar laat op de middag aangekomen was er een grote uitloop van de medeforumleden die de nieuwe aankoop kwamen bewonderen. De andere Kyte-eigenaren waren al even enthousiast als Jeroen en Marieke. Met vereende krachten werd de Spacer uitgeruimd en ingeklapt. De Kyte werd met de hulp van andere Kyte-eigenaren en met grote inspanningen van onze zoon Dorus enthousiast opgezet zodat we ‘s avonds heerlijk in de nieuwe Kyte konden slapen.

Holtkamperen
Foto: Jeroen en Marieke 

Zo gezegd, zo gedaan. ’s Avonds stond de Kyte in vol ornaat te shinen op het “klapweekend”, met Jeroen, Marieke en Dorus supertrots op hun nieuwe aanwinst. Met Jacquelina en Filip werd nog lang nageborreld en geproost op het leven onder de grote luifel.  De Kyte werd daags erop gelijk door de familie bewonderd.        

Holtkamperen
Foto: Jeroen en Marieke

De Spacer stond ingeklapt ernaast, die werd zaterdagsavonds terug naar Noord-Brabant gebracht. Na een heerlijk lang weekend namen we op zondagmiddag afscheid van het “klapweekend”, onze nieuwe vrienden en gingen we huiswaarts.
Inmiddels zijn we al een paar keer met veel plezier met onze Kyte op vakantie geweest.

Toen hadden we ineens twee Holtkamper vouwwagens! 
Holtkamperen
Foto: Jeroen en Marieke
         
De Spacer uit 2008 zoekt een nieuw baasje, deze is te koop en voorzien van diverse extra’s.
Holtkamperen
Foto: Jeroen en Marieke

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte