Bewaar al uw kostbare eigendommen in de Holtkamper CampSafeCampSafe
Men neemt steeds meer waardevolle spullen mee op kampeervakantie: mobiele telefoon(s), digitale camera, navigatiesysteem, videocamera en wie weet een laptop. Deze en andere spullen (zoals uw paspoort en portemonnee) kunnen nu allemaal veilig worden opgeborgen in deze Holtkamper kampeerkluis!

De Holtkamper CampSafe Toploader heeft een groot handvat aan de bovenkant en een uitneembare klep.

De CampSafe wordt onder het lattenbodembed van de vouwwagen gemonteerd. Dankzij de uitneembare deur met handvat aan de bovenkant zijn de spullen eenvoudig bereikbaar.

De Holtkamper CampSafe kan worden gemonteerd in iedere Holtkamper vouwwagen!

De Holtkamper CampSafe wordt geleverd in de exclusieve Holtkamper okerkleur.
 

Omdat de klep uitneembaar is, is het niet nodig bagageruimte vrij te houden voor het laten zwenken van de klep! De CampSafe heeft vier montagegaten in de bodem (sommige modellen ook vier montage-gaten in de achterwand) en kan dus stevig worden vastgeklonken aan de vouwwagen. De wanden zijn drie mm dik en voorzien van een structuurverf in de exclusieve Holtkamper okerkleur. De deur is zes mm dik en voorzien van een professioneel merkslot met zeven slotpennen. Een plaat van gehard staal zorgt ervoor dat het slot niet kan worden opengeboord.

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte