Wind®Force: Het nieuwe uit- en invouwenWindforce
Holtkamper vouwwagens kunnen dankzij luchtdruk met één druk op de knop automatisch uitgevouwen en óók weer worden ingevouwen. Het 'Wind®Force' systeem is een mijlpaal in de ontwikkeling van vouwwagens, aangezien het voor sommige kampeerliefhebbers weer mogelijk wordt om te gaan kamperen.

Een reuzensprong in de ontwikkeling van vouwwagens
De Holtkamper Kyte en de Holtkamper Aero beschikken over een nieuwe revolutionaire techniek die het uit- en invouwen extreem vereenvoudigt. In ongeveer twee minuten legt het grondzeil zichzelf op zijn plaats en de tent ontvouwt zich volledig. Het invouwen compleet met grondzeil gaat vanzelf. Op volgorde van handelingen hoeft niet meer worden gelet, het gaat (bijna) vanzelf! Een tot dusver bijna magische wens van vele voorbije generaties vouwwagenbezitters gaat daarmee in vervulling!

Het nieuwe vouwsysteem 'Wind®Force' is door Holtkamper gepatenteerd. De techniek zorgt voor een ongecompliceerde plaatsing van de vouwwagen tijdens de (trek)vakantie. Er kan niets stuk gaan en er kan niets lek raken of verslijten, omdat het 'Wind®Force' systeem alleen maar zorgt voor (over) druk in de tent tijdens het uitvouwen en een vacuüm tijdens het invouwen. Overdruk en vacuüm zijn een natuurkundig gegeven welke overal in de natuur voorkomt.

Membrane Airco Systeem
Het Holtkamper Membrane Airco Systeem wordt automatisch mee uit- en ingevouwen, inclusief framedelen. Dit nieuwe systeem is een compleet nieuw concept. Het is niet te vergelijken met het pompsysteem van Iglo kampeertenten, waarin luchtbuizen worden opgepompt. Dat systeem is afkomstig uit Frankrijk en werd circa 40 jaar geleden voor het eerst naar Nederland geïmporteerd door Holtkamper.

Uit- en invouwen; door één persoon!
Éénoudergezinnen of één partner die niet zo goed kan bukken of tillen? Was het tot nu toe handiger een vouwwagen met z’n tweeën uit of in- te vouwen, vanaf nu is de handeling door één persoon te doen.

Langere trektochten met overnachtingen op verschillende campings zijn nu ook voor mensen met minder uithoudingsvermogen of lichamelijke beperkingen mogelijk. Ouders met kinderen kunnen kiezen voor het 'Wind®Force' systeem, omdat ze liever aandacht aan hun kinderen besteden dan langdurig met het opzetten van de vouwwagen bezig te zijn. Een vouwwagen met het nieuwe 'Wind®Force' systeem inclusief voortent staat in drie minuten en is ook weer ingevouwen in drie minuten!

- Regenwater blijft altijd buiten.

- Regenwater kan niet in de tent dringen tijdens het in en uitvouwen.

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte