Mieke HoefnagelMieke team
Sales

 

Eén van de taken die ik in mijn veelzijdige baan bij Holtkamper heb, is het geven van instructies aan mensen die een nieuwe vouwwagen hebben gekocht. We trekken daar altijd een dagdeel voor uit, waarbij de mensen zelf hun trailer op mogen zetten, met behulp van een flink aantal tips&tricks van mij. Het zijn altijd intensieve momenten, waarbij er fysiek én mentaal veel van de mensen gevraagd wordt, want het is best veel informatie die ze meekrijgen. Voor mij telt maar één ding, en dat is dat de nieuwe leden van onze Holtkamper-familie met een blij gevoel het terrein afrijden. Immers, zij zijn onze beste ambassadeurs!

Het komt ook regelmatig voor dat ik instructie geef aan mensen die ook de vouwwagen bij mij gekocht hebben, dat schept toch een extra band. Deze familie kwam op de beurs in München bij ons langs en waren helemaal verliefd. Niet alleen op elkaar, maar ook op onze mooie Kyte. Na een heel gezellig onderhoud waren deze mensen er al heel snel uit en omdat er een behoorlijke reis afgelegd moest worden, werd er een weekendje Emmen in mei geboekt. En ook na zoveel maanden spatte het enthousiasme er nog steeds af! Wat een leuke ochtend hadden we samen, waarbij we alle ins en outs doorliepen, en ik uiteindelijk met een heel gerust hart onze Kyte kon uitzwaaien. Die krijgt een heel mooi nieuw thuis daar in Beieren. Viel Glück!

 


teamHallo Mieke,

wir sind gut wieder nach Hause gekommen und wollten uns noch einmal für die tolle  Einweisung in die Geheimnisse des KYTE bedanken. Auch zum Ziehen mit dem Auto war der Kyte perfekt. Ein paar Anhänger habe ich schon gezogen in meinem (kurzen) Leben aber dieser war der ruhigste und stabilste am Auto.

Wir schicken Dir ganz liebe Grüße aus Bayern - vielen, vielen Dank von Ines und Micha

Meld u hier aan voor het Holtkamper E-magazine!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte