Kyte modeljaar 2021

Onze Kyte (modeljaar 2021) is compleet vernieuwd, en beschikt over een nieuwe frisse look.

De Kyte is voorzien van een nieuw tentdesign met o.a. een prachtig doorlopend panoramaraam. Ook de zijwanden van de luifel zijn voorzien van vensters. Hierdoor heeft u altijd het ultieme vrijheidsgevoel. De afspanpunten van de tent zijn voorzien van het nieuwe Kyte 'Nova One' logo.

Ook de achterzijde van de tent trailer heeft een totale metamorfose ondergaan. Deze is voorzien van een standaard stootvaste off-road bumper met geïntegreerde diffuser en onderhoudsvrije LED verkeersverlichting. De nieuwe Kyte wordt gecompleteerd met bijbehorende spatborden en standaard 15 inch smoke grey lichtmetalen velgen.

Diverse typische stijlkenmerken van de nieuwe Kyte zullen in een later stadium ook toegepast gaan worden op de andere modellen uit het Holtkamper gamma. Zo zal het instapmodel Cocoon ook voorzien gaan worden van eerdergenoemde stijlelementen aan de trailer en een geheel nieuw tentontwerp.

Het is zeker de moeite waard om de nieuwe Kyte of één van onze andere modellen te bewonderen in één van onze showrooms in Emmen of Utrecht. De koffie staat klaar, u bent van harte welkom!

 

Kyte luifelPanoramaraam Kyte

Kyte achterzijde

 

 

Kyte modeljaar 2021

Nieuwsarchief

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte