Aanbod occasions bij Holtkamper

Naast onze modellen (Kyte, Aero, Cocoon en Nano) verkopen wij ook occasions in onze showrooms. Er is keuze uit een groot aanbod van Premium Select- en Youngtimer occasions. Geef jij onze geliefde Tent Trailers een tweede leven?

 

Premium Select occasions

Elke Holtkamper Premium Select Tent Trailer wordt op meer dan 100 punten door Holtkamper technici gecontroleerd en waar nodig van updates voorzien. Voor aflevering krijgt de vouwwagen een uitgebreide onderhoudsbeurt en veiligheidscheck.

Op iedere Holtkamper Premium Select Occasion wordt 24 maanden garantie gegeven. De voorwaarde is wel dat u uw tent trailer gedurende deze periode jaarlijks laat controleren door onze specialisten.

Een van onze productkenmerken is dat een Holtkamper Tent Trailer bijzonder snel en eenvoudig is op te zetten. Bij aflevering van een Premium Select Occasion geven wij u een uitgebreide instructie, zodat u direct als een ervaren Holtkampeerder op pad gaat.

Met Tent Trailer Dreams wordt de aanschaf van een echte Holtkamper tent trailer wel heel eenvoudig. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot investeren in de tent trailer van uw dromen tegen een aantrekkelijk rentetarief.

 

Youngtimer occasions

Elke Holtkamper Youngtimer wordt door Holtkamper technici gecontroleerd. Voor aflevering krijgt de vouwwagen een uitgebreide onderhoudsbeurt en veiligheidscheck.

Een van onze productkenmerken is dat een Holtkamper Tent Trailer bijzonder snel en eenvoudig is op te zetten. Bij aflevering van een Holtkamper Youngtimer Occasion geven wij u een beknopte instructie (max. 1 uur), zodat u direct als een ervaren Holtkampeerder op pad gaat.

Op iedere Holtkamper Youngtimer Occasion wordt 12 maanden garantie gegeven, wel zo geruststellend. Voorwaarde is wel dat u uw tent trailer na dit jaar laat controleren door onze specialisten.

Met Tent Trailer Dreams wordt de aanschaf van een echte Holtkamper Tent Trailer wel heel eenvoudig. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot investeren in de tent trailer van uw dromen tegen een aantrekkelijk rentetarief.

Er zijn veel nieuwe occasions toegevoegd aan ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Aanbod occasions bij Holtkamper

Nieuwsarchief

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte