Nieuwe opties modeljaar 2024

Voor modeljaar 2024 komt Holtkamper met enkele interessante nieuwe opties die in veel gevallen ook voor Holtkamper van voorgaande modeljaren toepasbaar zijn. Binnenkort zal onze product configurator op de website aangepast worden met deze nieuwe features, productfoto’s en bijbehorende prijzen. 

Organisers
Extra opbergruimte voor kleine spulletjes die je tijdens je vakantieverblijf altijd binnen handbereik wilt hebben creëer je gemakkelijk met de ruime top organiser. Met de Holtkamper garderobestang kan hij in ieder model gemonteerd worden. In combinatie met de andere organisers uit ons programma heb je zo de beschikking over meer dan voldoende opbergmogelijkheden. De set is beschikbaar voor een bedrag van € 119,-. Naast deze riante ‘bovenlader’ zijn voor jouw Holtkamper ook een mini-garderobe en twee pocket-organisers beschikbaar, raadpleeg voor meer informatie onze product configurator.

E-Trailer
Ook nieuw op de optielijst (en standaard op de Kyte) is de handige trailer app van E-Trailer. Holtkamper is een samenwerking aangegaan met dit Nederlandse bedrijf, opgestart door twee studenten van de TU Delft. Met E-Trailer ga je veilig en comfortabel op vakantie.
Afgelopen maanden is er uitgebreid getest met het systeem. Zo houdt het systeem, afhankelijk van de modules waarmee jouw Holtkamper is uitgevoerd, altijd de bandenspanning en -temperatuur in de gaten, kun je heel gemakkelijk de kogeldruk bepalen en last but not least met je telefoon de tenttrailer in een handomdraai waterpas zetten. Het E-Trailer systeem is leverbaar op de Cocoon MTT, Aero MTT en de Kyte. Prijzen voor een af-fabriek ingebouwd systeem van E-Trailer zullen binnenkort op de website en product configurator bekend worden gemaakt.

e-trailer

V-Box disselbagagemodule
Voor de Nano en voor de Cocoon en Aero met kort chassis (zonder MTT keuken) is er nu de optie om op de dissel een antraciet bagagebox ‘Al-Ko V-Box’ te monteren. Handig voor extra opbergruimte voor spullen die je direct voor het het grijpen wilt hebben. Deze robuuste bagagemodule heeft dezelfde kleurstelling als de spatborden en achterbumper van de Cocoon en Aero en geeft je Holtkamper een nóg stoerder uiterlijk. Let op: de V-Box kan niet gemonteerd worden in combinatie met een fietsendrager op de dissel. Prijs af-fabriek bedraagt € 239,-. 

V-Box

 

Nieuwe opties modeljaar 2024

Nieuwsarchief

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte