Bamboekeuken beschikbaar voor iedere nieuwe vouwwagen

12 april 2017

Vanwege toenemende interesse voor deze doordachtte en luxueuze keuken, behoort de Bamboe Kampeerkeuken nu al tot de top. De warme en elegante uitstraling is nu eindelijk beschikbaar in zowél De Kyte S en XL, als in de Cocoon Aero en Modulair (MTT). 

Deze keuken is niet bedoeld als doorsnee "keukenblok" voor enkel een kookgelegenheid op de camping, deze biedt u een kookgelegenheid inclusief het comfort van een normale keuken! We hebben de gehele Bamboe keuken namelijk ontworpen en dóór en dóór getest op o.a. de catagorieën; comfort en gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid, luxe en uitstraling, innovaties en techniek. 

Voorheen was deze luxe kampeerkeuken enkel beschikbaar voor de Holtkamper Kyte, nu ook verkrijgbaar op de Cocoon Modulair en de Cocoon Aero!

De meest elegante en duurzame “houtsoort” voor uw kampeerkeuken!
Het materiaal heeft vele voordelen als het gaat om levensduur en onderhoud.
Ook de waterbestendigheid en hardheid van het materiaal heeft grote voordelen, kromtrekken is (bijna) onmogelijk! 
Alleen een kenner ziet dat het niet om een reguliere houtsoort gaat, de uitstraling lijkt op die van naturel gelakt eikenhout. 

Aankomende zomer kamperen met een Cocoon vouwwagen?
Overweeg dan nu de aanschaf van een Holtkamper Cocoon en kies voor de luxe Masterclass Kitchen in bamboe-uitvoering! Wij kunnen nu nog nét garanderen, dat u aankomende zomer zult genieten van uw Holtkamper vouwwagen. 

Bekijk de nieuwe Bamboe Masterclass Kitchen voor de Holtkamper Cocoon Aero/Modulair in één van onze showrooms!

Bamboekeuken beschikbaar voor iedere nieuwe vouwwagen

Nieuwsarchief