PASEN 2020 

anders-dan-anders

Een heerlijk paasweekend staat voor de deur. Een lekker lang weekend waarin we genieten van het voorjaarszonnetje én natuurlijk al een beetje vakantieplannen maken. Door het corona-virus is de situatie dit jaar echter helemaal anders. Wij hopen natuurlijk, net als u, dat het einde van de crisis in zicht komt en dat we er allemaal weer gezond en veilig op uit kunnen trekken. Met een mooie Holtkamper natuurlijk!

 

In tijden van crisis moet iedereen wat creatiever te werk gaan. Zo verloopt dit jaar het paasweekend bij Holtkamper ook net even anders. Sinds jaar en dag bent u van ons gewend dat wij op 2e Paasdag een mooie show houden, dit jaar hebben wij helaas besloten om daar van af te zien. U bent daarvoor in de plaats van harte welkom om op zaterdag 11 april bij ons langs te komen in Emmen of Utrecht.

 

Uiteraard volgen wij daarbij de richtlijnen van de RIVM en zien strikt toe op de 1,5 meter afstand. Om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in de showroom aanwezig zijn, vragen wij u uw bezoek per mail aan te kondigen. Dit kan op mail@holtkamper.nl. Graag horen we dan ook welk tijdstip u in gedachten hebt, en op welke vestiging u langs wenst te komen. Wij nemen dan contact met u op om uw afspraak in te plannen en zorgen er dan voor dat er een verkoopspecialist klaar staat die u tijdens de afspraak zal begeleiden. 

 

Wij kijken uit naar uw bezoek en hopen u aanstaande zaterdag met een grote glimlach (helaas zonder handdruk) te mogen verwelkomen in onze showroom. 

 

Met gastvrije groet,

Salesteam Holtkamper

 

Meld u hier aan voor het Holtkamper E-magazine!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte