De Holtkamper AstroAstro 1
De gepatenteerde wagen-constructie van de Holtkamper Astro vouwwagen is een regelrechte wereldinnovatie. Nog nooit werd er een trailer gemaakt uit een combinatie van aluminium buizen, polyester zeildoek en een vast sandwich-polyester deksel.
In de Astro combineert Holtkamper voor het eerst ECO katoendoek met het succesvolle Membrane Airco Tentsystem, een internationaal, gepatenteerd ventilatie- en isolatiesysteem van Holtkamper, waarbij het gehele dak dienst doet als ‘climate control’. Door deze bijzondere samensmelting van technieken, ontstaat er een nóg betere koelwerking in de tent, aangeduid met Membrane Airco Tentsystem.
Bij heet weer kan worden geventileerd via het gehele dakoppervlak (!), terwijl bij koude weersomstandigheden het geïsoleerde en dubbele tentdak de warmte juist binnen houdt. Door de stand van het geopende dak te veranderen is het mogelijk kookluchtjes en dergelijke af te zuigen of elk zuchtje wind te “vangen” en als een natuurlijke airco in de tent te laten blazen

Puur opzetgemak
De Astro is ontworpen voor het maken van avontuurlijke trektochten. U zet ’m supersnel en gemakkelijk op. Bij het uit- en invouwen van de vouwwagen vouwen zowel de voortent als het voortentframe direct mee! Losse tentstokken heeft u niet nodig. Bij gunstige weersomstandigheden kan in de Astro worden overnacht zonder tentharingen te gebruiken! Zelfs de voortent kan als luifel worden opgezet zonder gebruik van scheerlijnen.

Extreme weersomstandigheden
De Astro is extreem stormvast dankzij het ‘als-een-jonge-boom-meegevende’ tentframe. Op IJsland doorstond de Astro met gemak een storm van windkracht 10. Ook tegen zware regenval is de Astro bestand. Het ontstaan van ‘waterzakken’ op het tentdak is bij een Holtkamper onmogelijk. Door de unieke constructie geldt: des te meer water er valt, des te effectiever de waterafloop.

Waardevast
Het tijdloze Holtkamper design garandeert ook na lange jaren gebruik een maximale waardevastheid die niet afhankelijk is van kortdurende trends in de mode.

 

 

De Holtkamper Spacer en FlyerFlyer 1
Je hebt vouwwagens en je hebt de Spacer en de Flyer. De laatste twee vormen samen in vouwwagenland het absolute neusje van de zalm. Met een superieure kwaliteit, heerlijk eenvoudige opzetsystemen en vernuftige technieken die u gegarandeerd nergens anders tegenkomt.

Word verliefd
De kans is groot dat u smoorverliefd wordt op één van deze vouwwagens. Ze bieden u zóveel,
daar kunt u niet omheen. Opzetten is minutenwerk. En daarbij is de luifel/voortent meegerekend! Losse voortentstokken bestaan niet bij deze ‘generation-next’ vouwwagens. Made in the Netherlands.

De mogelijkheden van de tent zijn eindeloos
De Spacer en Flyer passen zich als een kameleon aan op hun omgeving. Is het heet, dan laat u de ‘natuurlijke airco’ in het dak zijn werk doen en opent u de wanden van de voortent om eens goed te ventileren. Bij regen plaatst u het uitritsbare kuipgrondzeil in de voortent waarmee u de ideale speelzaal creëert.
Geen andere vouwwagen heeft zo ontzettend veel mogelijkheden! Het grote aantal All Climate vensters in de tent is ongekend. Omdat de vensters aan de buitenkant door uit te spannen luiken worden beschermd, kunt u ook bij regen blijven ventileren. Als u door weer en wind moet vertrekken hoeft u de Easy Connect slikranden niet schoon te maken, deze zijn losneembaar!

 

 

De Holtkamper Utopia Stormtent Utopia 1
Wie noemt zijn tenten nou stormtenten? Wij! En dat doen we niet zomaar. Holtkamper Utopia stormtenten blijven staan met storm. Niet alleen in theorie maar vooral ook in de praktijk. En dat is belangrijk. Gaat de vakantie gewoon door na een nachtje storm of moet u onverhoopt naar huis? Utopia stormtenten hebben geen nokstokken. Hierdoor zijn ze niet 'star' bij storm, maar kunnen ze een beetje 'meegeven', net als een jonge boom. Utopia stormtenten hebben rondom geen scheerlijnen maar zijn rondom voorzien van elastische afspanpunten waardoor de tent meer 'ruimte' heeft om op storm te reageren. Utopia stormtenten zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardig ECO katoendoek uit dubbel-getwijnde garens (hogere treksterkte/scheurvastheid). De Holtkamper Utopia stormtenten worden gemaakt met niet-loslopende platsteek-naden en hoogwaardige YKK spiraalritsen.

 

 

Holtkamper Adventure TentAdventure tent
Kinderen willen graag in hun eigen (bijzet)tent slapen. Omdat dit niet altijd kan of (nog net) niet wenselijk is, ontwikkelde Holtkamper de Adventure Tent. Een zeer knusse stormtent die aan de vouwwagen kan worden aangesloten, maar ook als volwaardige stormtent kan worden gebruikt!

"Als het aan de kinderen lag, kochten ze een Holtkamper met Adventure Tent!"

De kinderen bereiken de Adventure Tent via een speelse, eigen ‘kruipdeur’ in de leefruimte van de vouwwagen.

Opzetten van de Adventure Tent gaat, zoals het bij een Holtkamper hoort, erg gemakkelijk en snel. Er is maar één tentstok nodig om hem aangesloten aan de vouwwagen op te zetten! Bij sommige modellen kan de Adventure Tent zelfs met de vouwwagen worden mee gevouwen!

"De Adventure Tent is dé oplossing voor gezinnen met kinderen!"

In de Holtkamper Adventure Tent zijn meer dan genoeg ventilatiemogelijkheden: via de vier ventilatieroosters in de achterwand en via het grote Holtkamper All Climate venster in de zijwand! Alle ventilatieopeningen zijn voorzien van hoogwaardig muskietengaas.

De Adventure Tent is uitgevoerd in Holtkamper ECO katoen (ongebleekt en ongeverfd) en is standaard voorzien van een ingenaaid kuipgrondzeil, verstelbaar frame en drie luifels.

 

Occasions en service 
Deze prachtige vouwwagens en tenten mogen dan wel uit productie zijn, wij bieden geregeld verschillende occasions aan!
Klik op deze link om ons occasion aanbod te bekijken

Ook verrichten wij nog volop service en reparaties aan deze vouwwagens en tenten. Heeft uw vouwwagen of tent een mankement, of is deze toe aan een servicebeurt? Klik op de onderstaande link voor ons serviceformulier.
Klik op deze link om ons serviceformulier in te vullen

 

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte