Productiemedewerker Emmen

 

De baan
Tot jouw taak behoort het produceren van onze nieuwe, luxe vouwwagens. Het betreft een fulltime aanstelling van 40 uur per week. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Jij
Je hebt een groot technisch inzicht, kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt een positieve en gemotiveerde instelling. Kennis van elektra is een pré. Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen en ben je in bezit van rijbewijs B.

Wij
Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie. Naast een goed salaris zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, een pensioenregeling en andere collectieve verzekeringen, en bovenal een prettige werksfeer. Holtkamper heeft twee vestigingen, in Bunnik en Emmen. Jouw standplaats wordt Emmen.

Contact
Wij zien jouw sollicitatie voorzien van CV graag per mail tegemoet. Dit kan tot en met 15 juni naar Holtkamper Vouwwagens BV, t.a.v. dhr. P. Boshuis op mail@holtkamper.nl Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je tevens contact opnemen met dhr. Boshuis via telefoonnummer 0591-668966.

Meld u hier aan voor het Holtkamper E-magazine!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte