Winnaars Holtkamper Fotowedstrijd

De winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend. Wat een geweldig mooie plaatjes mochten we ontvangen! De winnaar, die uiteindelijk unaniem door onze huisjury is gekozen, is Martine Groeneveld. Zij schoot een adembenemend mooi plaatje van haar Kyte in de Toscaanse heuvels. Wij zouden deze wel aan de muur willen, zo mooi! Martine, van harte gefeliciteerd , jij hebt de grote Barebones lamp gewonnen, wij nemen spoedig contact met jou op.

De overige winnaars zijn:
- Hugo Stevens 'klaar voor vertrek met de Renault 4'
  Dit plaatje had ook goed in 1970 geschoten kunnen zijn, geweldig! Hugo, jij ontvangt de kleine Barebones lamp.

- Jan Elsner en Marieke Langenfurt 'vakantie in de Utopia'
  Het plezier spat van deze twee af, dit is kamperen zoals het bedoeld is. Wij willen mee! Jan en Marieke, jullie ontvangen ook de kleine Barebones lamp.

- Thierry 't Hart 'uitzicht van onder de Kyteluifel in Tsjechie'.
  Thierry, je hebt ons het gevoel gegeven alsof we naast jou zaten daar onder die luifel, top! Jij ontvangt de Holtkamper Hamer.

- Esther van Tilburg 'de mooiste kampeerplek aller tijden met onze 21 jaar oude Holtkamper Feluka'. 
   Esther, los van het feit dat we jou complimenteren met de prachtige manier van opzetten van deze wagen (zoals het heurt ;), in volle glorie!), willen we 
   natuurlijk graag weten waar jij zo mooi stond. Jij ontvangt van ons de Holtkamper Disselhoes.

Verder hebben wij nog een paar foto's geselecteerd die er zo uitsprongen, dat we die jullie niet wilden onthouden. Zij krijgen allen een eervolle vermelding, Mariska Scholten met de Libelle, Wilma van den Bruinhorst met een fantastische blik op haar Flyer vanuit de luchtballon en Wouter van Aalst met een Astro in een magische mist.

Paulette Nikkels ontvangt de 'straatprijs', maar liefst drie Holtkampers in één straat; hoe gaaf is dat!

En last but not least, Ellen Jonker... een overstroming in de Ardèche. Wij hadden zo met jou te doen, zoveel pech en tóch een zeer positief bericht over de waterdichtheid van de Cocoon, dank!

Wij gaan jullie allemaal nog persoonlijk benaderen! Iedereen heel, heel, heel hartelijk dank voor alle inzendingen!

Meld u hier aan voor het Holtkamper E-magazine!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte