Welkom bij Holtkamper

Showroom

Showroom

Alle Holtkamper modellen zijn te bewonderen in onze showroom in Emmen en in onze showroom in Utrecht. Daar kun je op je gemak de verschillende tenttrailers bekijken en met elkaar vergelijken. Onze verkoopadviseurs geven je graag advies over welk model tenttrailer het beste bij je past. 

De showroom in Emmen is uitsluitend op afspraak geopend. Bel 0591-668966 of maak hier een afspraak. Om de showroom in Utrecht te bezoeken hoef je geen afspraak te maken. Zie hieronder de openingstijden. 

Showroom Utrecht
Dinsdag - vrijdag: 8.30 - 17.30 uur
Zaterdag:               8.30 - 17.00 uur

 
Configurator

Configurator

Stel nu snel en eenvoudig jouw ideale Holtkamper samen! Maak een keuze uit de beschikbare modellen en kies de gewenste opties en accessoires. Tijdens het configureren zie je meteen de prijs, die zich aanpast terwijl jij aan het samenstellen bent. Laat de vakantievoorpret maar beginnen!

Holtkamper Configurator

 

Check montage Holtkamper disseladapter

Check montage Holtkamper disseladapter

Heb jij een Holtkamper tenttrailer met de bovenstaande disseladapter? Dan vragen wij je om je te melden bij één van onze service centers in Emmen of Utrecht voor een extra veiligheidscheck.  

In de afgelopen maanden zijn er bij onze aftersales enkele incidenten gemeld waarbij de disseladapter deels was losgekomen van het chassis. Ondanks het feit dat voor de adapter gebruikt wordt gemaakt van zelfborgende moeren, kan dit op den duur tot gevaarlijke situaties leiden. We willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een enkelpuntsfietsendrager die aan een trekhaakkogel is bevestigd, niet geschikt is voor het vervoeren van 2 elektrische fietsen. Hiervoor zijn fietsendragers met meerpuntsbevestiging op de markt.

Let op: ook als de disseladapter op het oog gewoon solide gemonteerd is willen wij je toch verzoeken een veiligheidscheck te laten uitvoeren, dit kun je dan bijvoorbeeld combineren met de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Het maken van een afspraak kan hier.

 

Voor mij telt maar één ding, en dat is dat de nieuwe leden van onze Holtkamper-familie met een blij gevoel het terrein afrijden. Immers, zij zijn onze beste ambassadeurs!

Jannette van Regteren, Sales

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte